Witam,
wczoraj zakupiłem router tp-link'a model: wr543g + i dokupiłem do niego antene Yagi, po to by móc mieć internet zewnątrz, u nas w miejscowowości udostępniono kilka stacji od których można ściągnąć inteneten, lecz ja nie mogłem tego zrobić w domu, na zewnątrz owszem lecz jak byłem w budynku to już był problem i postanowiłem to kupić co wymieniłem ugóry.. rozpakowałem, podłaczyłem pod swojego laptopa dokonałem instalacji iii BUUU! ; / nie wiem jak przełączyć router w tryb acces pointa.

może opisze jak chciałbym aby mi to działało, wiec tak: aneta zewnetrza wyszukuje zasięg przesyła go do routera aa router przez kabelek wysyła je do komputera, i gdy ja kliknę w " Pokaż dostepne sieci bezprzewodowe " to pokaże mi wszystkie sieci które ta antenka zewnetrza sciągła. Dodam , że sieć jest niezabezpieczona, tylko musze wiedzieć jak mam się przełaczyć w tyb AP, bo chyba o to tu chodzi.

szukam u was odpowiedzi, bo myślę że troszke wiecie na ten temat, no ale jeśli nie to trudno już wczoraj rozmawiałem, z kumplem ( mistrz od kompów, odrazu wiedział o co chodzi ) i mówił, że mi to zrobi wiec tak czy tak, bedzie zrobione. Z góry dziękuje, za odpowiedz.