Problem z IPLUSem i filmami :/

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wlodus
Specjalista bezprzewodowy-senior

Problem z IPLUSem i filmami :/

Post autor: wlodus »

Hej

nie bardzo wiedzialem gdzie ten temat umiescic ale wydaje mi sie ze tu najlepiej.

Mam modem huaweia e220 z iplusem 60. Mam zainstalowanego iplusa menagera 1.8. Chodzi o to ze jak mam wlaczonego iplusa to w filmach nie mam obrazu, jak jest wylaczony jest wszystko ok, jak jest wlaczona lekka wersja interfejsu jest w porzadku. Bylo to sprawdzane na iplusie 1.9 i jest to samo. Kodeki mam zainstalowane ACE CODEK MEGA PACK 6.03. Pare dni temu zrobilem reinstalke systemu i teraz mam xp z servicepack 2 wczesniej byla 1 i bylo wszystko ok...uzywam albo all playera albo best playera i na obu jest tak samo. natomiast np na podgladzie w totalcommanderze jest juz ok. jest to troche wkurzajace a ta lekka wersja w ogole mi sie nie podoba.
sam pracuje w plusie i instalowalem iplusa klinetom x razy i nigdy nikt mi nie powiedzial ze cos pozniej bylo nie tak.

troche sie w tym pogubilem i nie bardzo wiem co zrobic. probowalem zmienic kodeki i jest to samo.

pomozcie
Awatar użytkownika
Fanta
Mistrz bezprzewodowy

Re: Problem z IPLUSem i filmami :/

Post autor: Fanta »

Nie wiem o co chodzi i dlaczego tak jest, ale z całym szacunkiem aplikacja iPlus'a to badziewie, Twój problem to ewidentnie potwierdza. Proponuję zrobić sobie Dial-Up, lub użyć programu @pogara i wszystkie problemy znikną. A Manager jedynie się przydaje do wysyłania sms'ów, bo innej korzystnej funkcji nie widzę. P.S. Spójrz na ankietę w recenzji;)
[center]!! Zaczynaj od: FAQ -> Szukaj tematów-> GOOGLE
Regulamin i Netykieta[/center]
Awatar użytkownika
sus
Specjalista bezprzewodowy-junior

hmm

Post autor: sus »

dobre piwo jest jak halny,wzmaga poped seksualny !!!

http://www.speedtest.pl/test/88760251
Awatar użytkownika
wlodus
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Problem z IPLUSem i filmami :/

Post autor: wlodus »

no i dziala przez dial-up ok.
natomiast samego net meter nie lubie korzystam z licznika danych wbudowanego w kalendarz xp tylko czy on jest wiarygodny?? ale to juz inna bajka

no i mala zmiana...
dial up mialem krotko bo jakos udalo mi sie sprawic ze filmy zaczely chodzic wiec go wywalilem ale wczoraj probowalem ustawic go ponownie zrobilem to tak jak jest opisane w FAQ no i hmmm dziala tylko gg i tlen natomiast strony nie chca sie otwierac albo otwieraja sie po baaaaaaaaaaardzo dlugim czasie.
gdy ponownie wlaczam iplus manager jest ok
i teraz tak sprawdzalem ustawienia i wydaje mi sie ze jest wszystko ok
natomiast dalej nie chodzi jak powinno
nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon...
ODPOWIEDZ