PS. Jestem laikiem w tych sprawach więc proszę pisać w miarę prosto tak, abym zrozumiał

Moderator: Moderatorzy
Chcesz to zrobić aby poprawić sobie samopoczucie i zadowolenie ?Suchy_666 pisze:bardzo bym chciał aby obsługiwał mi go mobile partner, bądź jakiś program
Pisz co i jakYaHooo pisze:Najlepiej by było po prostu zmienić dashboard w modemie na oryginalny Mobile Partner.
Chodzi o to aby zaktualizować oprogramowanie te co znajduje się w wirtualnym cd-romie. Z którego po podłączeniu modemu do komputera instaluje się oprogramowanie na komputer. Wtedy odinstalujesz sobie to co masz i zainstalujesz nowy oryginalny menadżer.Suchy_666 pisze: Pisz co i jak![]()
Kolego dashboardu niebrandowanego działającego z modemem E3131 bez dziadostwa nie znajdziesz ale możesz go sobie zrobićSuchy_666 pisze:nie da się się gdzie indziej tego <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> jak na chomiku ?
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=396412Suchy_666 pisze:ok, a w jaki sposób mogę wyłączyć to uruchamianie tego oprogramowania playa ?
Właśnie skojarzyłem że to niby dziadostwo z chomika to jest od Ciebielesiolo pisze:Kolego dashboardu niebrandowanego działającego z modemem E3131 bez dziadostwa nie znajdziesz ale możesz go sobie zrobić![]()
Branduje dashboard aby ludzie wiedzieli gdzie sie odezwać po pomoc. (i nie obrażam sie za zwrot dziadostwo)Suchy_666 pisze:niby dziadostwo z chomika to jest od Ciebie
Ale co Ty tam dodajesz właściwie? Bo jakiś mały brand nie jest niczym złym.lesiolo pisze: Branduje dashboard aby ludzie wiedzieli gdzie sie odezwać po pomoc. (i nie obrażam sie za zwrot dziadostwo)
Już się tym zająłem.lesiolo pisze: Ps. Suchy_666 edytuj posta i wytnij 90% cytatu