Orange HSPA
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Orange HSPA
Witam chwiałbym się dowiedzieć jaki internet mobilny wybrać Orange itp. odpada kablowy internet. Jestem z Otwocka koło Warszawy a ulica to Żurawia 80 Otwock. Jaki najlepszy internet wybrać i oczywiście
antena była by zewnętrzna:)

- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Orange HSPA
Jak nie piszesz poprawnie i zrozumiale,to Ci nikt nie pomoże, bo to co napisałeś to wielki bełkot, a mogą Ci pomóc tylko nowi napaleńcy co chcą się wykazać,a nie wiadomo czym, bo ostatnio tez piszą same brednie i kłamstwa.
- jakubd
- Stary wyga bezprzewodowy
Niestety mi też ręce opadły na "jaki internet mobilny wybrać Orange" - i chciałem napisać "no jak wybrałeś Orange, to po co pytasz?" ale ugryzłem się w język. Poza tym chyba takie podstawy to są opisane w FAQ i mało komu będzie się chciało wałkować od początku.
-
- Stały użytkownik forum
A ja nie jestem nowa, ani tym bardziej napalona, a odpowiem 
Wybierz stacjonarny OFreedom z Axesstelem 610, albo mobilny OFree z ADU 890. Oba CDMA.

Wybierz stacjonarny OFreedom z Axesstelem 610, albo mobilny OFree z ADU 890. Oba CDMA.
modem ADU 635WA - Orange + anteny ATK 10 i 20 / router Zalip CDW530 + Konektor antenowy FME/AnyDATA
albo
Axesstel 610 + antena ATK + jakaś ładna przełączka
albo
Axesstel 610 + antena ATK + jakaś ładna przełączka

-
- Początkujący użytkownik forum
Może jakiś lokalny,od tamtejszego operatora? W Warszawie o okolicach takich ofert nie brakuje,z zasięgiem nie ma problemów,oraz co najważniejsze: jest często też znacznie taniej. Rozejrzyj się za tym.