Orange HSPA

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
koziol831
Początkujący użytkownik forum

Orange HSPA

Post autor: koziol831 »

Witam chwiałbym się dowiedzieć jaki internet mobilny wybrać Orange itp. odpada kablowy internet. Jestem z Otwocka koło Warszawy a ulica to Żurawia 80 Otwock. Jaki najlepszy internet wybrać i oczywiście :) antena była by zewnętrzna:)
Awatar użytkownika
pogodabartek
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Orange HSPA

Post autor: pogodabartek »

Jak nie piszesz poprawnie i zrozumiale,to Ci nikt nie pomoże, bo to co napisałeś to wielki bełkot, a mogą Ci pomóc tylko nowi napaleńcy co chcą się wykazać,a nie wiadomo czym, bo ostatnio tez piszą same brednie i kłamstwa.
Awatar użytkownika
jakubd
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: jakubd »

Niestety mi też ręce opadły na "jaki internet mobilny wybrać Orange" - i chciałem napisać "no jak wybrałeś Orange, to po co pytasz?" ale ugryzłem się w język. Poza tym chyba takie podstawy to są opisane w FAQ i mało komu będzie się chciało wałkować od początku.
Nalewka
Stały użytkownik forum

Post autor: Nalewka »

A ja nie jestem nowa, ani tym bardziej napalona, a odpowiem :P

Wybierz stacjonarny OFreedom z Axesstelem 610, albo mobilny OFree z ADU 890. Oba CDMA.
modem ADU 635WA - Orange + anteny ATK 10 i 20 / router Zalip CDW530 + Konektor antenowy FME/AnyDATA
albo
Axesstel 610 + antena ATK + jakaś ładna przełączka :)
LedonPL
Początkujący użytkownik forum

Post autor: LedonPL »

Może jakiś lokalny,od tamtejszego operatora? W Warszawie o okolicach takich ofert nie brakuje,z zasięgiem nie ma problemów,oraz co najważniejsze: jest często też znacznie taniej. Rozejrzyj się za tym.
ODPOWIEDZ