Play na karte darmowe noce za 10zł.

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Roni
Użytkownik forum

Play na karte darmowe noce za 10zł.

Post autor: Roni »

"TUsługa dla Ciebie niedostępna" - takiego SMS'a zwrotnego dostaję gdy wyślę wiadomość o treści START NT na numer 217. Na koncie mam 50 zł. Co jest nie tak?
Awatar użytkownika
jakubd
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Play na karte darmowe noce za 10zł.

Post autor: jakubd »

Prawdopodobnie posiadana przez ciebie taryfa nie pozwala na aktywację tej usługi. Jeżeli sądzisz (przeczytałeś regulamin), że jest inaczej - dzwoń na infolinię i pytaj.
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Post autor: ja.michal »

Czasem może być problem z włączeniem SMSem. Zaloguj się na Play24 i tam zmień włącz tą usługę.

Sprawdź też taryfę jak sugeruje jakubd. Możesz mieć jeszcze stary Play Online na kartę.
Roni
Użytkownik forum

Post autor: Roni »

Okazało się, że najpierw musiałem zmienić taryfę na Nowy Play Online. Koło 12 w nocy zmienili mi taryfę, a godzinę temu uaktywniłem darmowe noce i szybszy transfer :)
meggyyy
Początkujący użytkownik forum

Post autor: meggyyy »

Roni pisze:Okazało się, że najpierw musiałem zmienić taryfę na Nowy Play Online. Koło 12 w nocy zmienili mi taryfę, a godzinę temu uaktywniłem darmowe noce i szybszy transfer :)
To super, że się udało wyjaśnić sprawę. :) Z taryfami to często są jakieś haczyki nieprzyjemne...
Awatar użytkownika
pogodabartek
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: pogodabartek »

Nie ma haczyków, tylko zawsze po zmianie taryfy trzeba odczekać 24h. Tak jest w Play od zawsze.
ODPOWIEDZ