Play na karte darmowe noce za 10zł.
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Play na karte darmowe noce za 10zł.
"TUsługa dla Ciebie niedostępna" - takiego SMS'a zwrotnego dostaję gdy wyślę wiadomość o treści START NT na numer 217. Na koncie mam 50 zł. Co jest nie tak?
- jakubd
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Play na karte darmowe noce za 10zł.
Prawdopodobnie posiadana przez ciebie taryfa nie pozwala na aktywację tej usługi. Jeżeli sądzisz (przeczytałeś regulamin), że jest inaczej - dzwoń na infolinię i pytaj.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Czasem może być problem z włączeniem SMSem. Zaloguj się na Play24 i tam zmień włącz tą usługę.
Sprawdź też taryfę jak sugeruje jakubd. Możesz mieć jeszcze stary Play Online na kartę.
Sprawdź też taryfę jak sugeruje jakubd. Możesz mieć jeszcze stary Play Online na kartę.
-
- Użytkownik forum
Okazało się, że najpierw musiałem zmienić taryfę na Nowy Play Online. Koło 12 w nocy zmienili mi taryfę, a godzinę temu uaktywniłem darmowe noce i szybszy transfer 

-
- Początkujący użytkownik forum
To super, że się udało wyjaśnić sprawę.Roni pisze:Okazało się, że najpierw musiałem zmienić taryfę na Nowy Play Online. Koło 12 w nocy zmienili mi taryfę, a godzinę temu uaktywniłem darmowe noce i szybszy transfer

- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Nie ma haczyków, tylko zawsze po zmianie taryfy trzeba odczekać 24h. Tak jest w Play od zawsze.