Jak przspieszyć edge w orange
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jak przspieszyć edge w orange
Mam problem z modem novatel xu870 w orange . transfer pliku wynosi maksymalnie 4 kilo. przelozylem modem do innego laptopa i na dugim tansfer wynosil 30. pomocy bo nie wiem co robić. probowalem juz tylu rzeczy?
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Jak przspieszyć edge w orange
Przeszukaj na początek forum, używając opcji
Szukaj tematów na forum i zajrzyj do naszego FAQ.
A jak jest u Ciebie z zasięgiem, może jesteś w zasięgu tylko GPRS, podaj więcej szczegółów. Może masz włączone aktualizacje na swoim lapku, albo jakieś wirusy/trojany...

A jak jest u Ciebie z zasięgiem, może jesteś w zasięgu tylko GPRS, podaj więcej szczegółów. Może masz włączone aktualizacje na swoim lapku, albo jakieś wirusy/trojany...
-
zasieg edge laptop fujitsu siemens amilo 1650 512 ramu w sumie jeszcze nie spradzalem pod wzgledem wirusow ale zaraz to zrobie i zobaczymy
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
A skąd to wiesz? A chodzi mi o wartość AT+CSQ w Terminalu, jak to sprawdzić znajdziesz w FAQegonio pisze:zasieg edge
Oczywiście zdaj relację, dodatkowo użyj programu System Mechanic 6, z 7 są problemy.egonio pisze:jeszcze nie spradzalem pod wzgledem wirusow ale zaraz to zrobie i zobaczymy
-
Przeskanowałem najnowszym nod32 i system mechaniciem. cos bylo nie tak jakies bledy sytemu itp. ale po tym internet chodzi jak chodzil. chociaz poczatkowy transfer pliku(zaraz po włączeniu sciągania) wynosi 20 i trwa to ok 2 sekundy po tym wraca do normy