Problem z WiFi

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Envoke
Początkujący użytkownik forum

Problem z WiFi

Post autor: Envoke »

Witam!

Mam pytanie, czy jest możliwe uruchomienie WiFi w laptopie bez pomocy klawiszy w moim przypadku Fn + F12 (Laptop HP 584037-001). Ponieważ klawiatura została zalana i teraz czekam na nową a potrzebny jest mi laptop do pracy, dlatego tez na czas czekania na klawiaturę podłączyłem stara poprzez usb. Dlatego czy można to ominąć i uruchomić WiFi za pomocą programu albo czegoś w panelu sterowania?

Dziękuję za pomoc.
MoruSPL
Stały użytkownik forum

Re: Problem z WiFi

Post autor: MoruSPL »

Spróbuj programu sharpkeys
mdfimage
Stały użytkownik forum

Post autor: mdfimage »

jaki masz sysytem jeśli windows 7 to centrum sieci i udostępniania>>zmień ustawienia karty sieciowej>>wybierasz karte i klikasz na nią prawym przyciskiem i włącz (to ta co jest na szaro )
MoruSPL
Stały użytkownik forum

Post autor: MoruSPL »

mdfimage pisze:jaki masz sysytem jeśli windows 7 to centrum sieci i udostępniania>>zmień ustawienia karty sieciowej>>wybierasz karte i klikasz na nią prawym przyciskiem i włącz (to ta co jest na szaro )
Niekoniecznie, w toshibie to by nic nie dało (wiem bo kiedyś sterownik od FN mi padł i kombinowałem jak mogłem)
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

Natomiast może pomóc Rozwiązywanie problemów -> karta sieciowa. Windows potrafi włączyć radio na karcie w ten sposób.
ODPOWIEDZ