Witam!
Mam pytanie, czy jest możliwe uruchomienie WiFi w laptopie bez pomocy klawiszy w moim przypadku Fn + F12 (Laptop HP 584037-001). Ponieważ klawiatura została zalana i teraz czekam na nową a potrzebny jest mi laptop do pracy, dlatego tez na czas czekania na klawiaturę podłączyłem stara poprzez usb. Dlatego czy można to ominąć i uruchomić WiFi za pomocą programu albo czegoś w panelu sterowania?
Dziękuję za pomoc.
Problem z WiFi
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stały użytkownik forum
Re: Problem z WiFi
Spróbuj programu sharpkeys
-
- Stały użytkownik forum
jaki masz sysytem jeśli windows 7 to centrum sieci i udostępniania>>zmień ustawienia karty sieciowej>>wybierasz karte i klikasz na nią prawym przyciskiem i włącz (to ta co jest na szaro )
-
- Stały użytkownik forum
Niekoniecznie, w toshibie to by nic nie dało (wiem bo kiedyś sterownik od FN mi padł i kombinowałem jak mogłem)mdfimage pisze:jaki masz sysytem jeśli windows 7 to centrum sieci i udostępniania>>zmień ustawienia karty sieciowej>>wybierasz karte i klikasz na nią prawym przyciskiem i włącz (to ta co jest na szaro )
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Natomiast może pomóc Rozwiązywanie problemów -> karta sieciowa. Windows potrafi włączyć radio na karcie w ten sposób.