Na razie nowe anteny są podpięte do starego sprzętu Ery, ale pozwala to sądzić, iż budowa wspólnej sieci ruszy intensywnie na dniach

Moderator: Moderatorzy
Na dniach,.... pożyjemy zobaczymyPatryk pisze:ale pozwala to sądzić, iż budowa wspólnej sieci ruszy intensywnie na dniach
Wg mapki - wrzesień 2012: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7917_n.jpgBliSki pisze:Na dniach,.... pożyjemy zobaczymy
Jeśli przynajmniej jeden operator miał 3G, to prawdopodobnie obydwaj będą 3G mieli.szmitz pisze:Na każdym maszcie będzie 3g??
Wtedy na pewno będą mieli obydwaj, ale też 3G będzie uruchamiane na wszystkich stacjach w miarę możliwości i sensu.ryba825 pisze:Jeśli przynajmniej jeden operator miał 3G, to prawdopodobnie obydwaj będą 3G mieli.
Bardzo ciekawe, na razie połowa stacji dopiero jest po swapie i nie działa nic nowego, tylko CIDy są nowe.kris_kjk pisze:I chyba już ruszyło w sprawie NetWorkS!
Świętokrzyskie, wg. mapki termin rozruchu to wrzesień 2012. Od kilku osób dowiedziałem się, że były poranne/przedpołudniowe problemy z połączeniami GSM.Patryk pisze:Możesz zdradzić gdzie "się ruszyło", bo chyba nie w Bielsku ?
Mapka z gsmonline, już przewinęła się w tym wątkuja.michal pisze:Ktoś na forum Playa podrzucił mapkę budowy NetWorks! na ten rok.
Nowy Sącz jest od maja gotowyCibor pisze:Ruszyło się. Nowy Sącz.
No i pali już cały klaster - wyrobili się w niecały miesiącBliSki pisze:pożyjemy zobaczymy
U mnie, a mieszkam na granicy klastra sierpniowego i listopadowego, na razie mam mieszane uczucia. Jednak z werdyktem poczekam do grudnia, gdy drugi klaster zostanie odpalony i wszystko zostanie dopieszczone. Wydaje mi się, że pokrycie nie zmieniło się.Pokryciowo - bajka !
W Białymstoku jest podobnie - pokrycie spox ale ze stabilnoscia różnie. Do tego dochodzi zrywanie rozmów. Liczę ze zostanie to jeszcze poprawione i to w niedalekiej przyszłości.Patryk pisze: No i pali już cały klaster - wyrobili się w niecały miesiąc
Pokryciowo - bajka !
Jakościowo - bardzo różnie, szczególnie tam gdzie stacje są bardzo gęsto sieć jest niestabilna. Ale to do dopracowania jest.