Moderator: Moderatorzy
Na to pytanie nikt Ci nie odpowie. Musisz kupić pre-paid Plusa i sam sprawdzić. To, że komuś dobrze działa nie będzie oznaczać, że u Ciebie będzie tak samo, nawet jeśli mieszka niedaleko Ciebie.Tanoy pisze: ale do rzeczy chodzi mi o stabilność połączenia w plusie, czy często zrywne jest połączenie,i jak sprawują się modemy
I to będzie najlepszy test. Niech weźmie do Ciebie modem i sprawdzisz co i jakTanoy pisze:ak co poczekam kilka dni dowiedziałem się ze kolega bierze iplusa wtedy zobaczę jak to działa![]()
Kod: Zaznacz cały
Udostępnienie sprzętu internetowego
Po upływie okresu podstawowego umowy sprzęt internetowy pozostaje własnością Cyfrowego Polsatu.
Z tego co wiem, to w Plusie jednak kupujesz na własność sprzęt.piori pisze: Może ktoś wie czy w Plusie jest podobnie? Chciałem coś znaleźć na ich stronie, ale chyba jest właśnie w przebudowie i nie można póki co wybrać żadnej oferty...
I już ich nie ma. Widać, że edytują i testują stronę "na żywca", trochę to mało profesjonalneNa stronie plusa pojawiły się już przyciski "kup", ale póki co prowadzą donikąd![]()