A więc zacznę od tego gdzie się znajduję, jest to wieś zwana Antoniówka, obok mini-miasta Jedlnia-Letnisko, obok miasta Radom.Mój modem nazywa się tak jak w temacie HSUPA (potem podajcie mi w komentarzach co mam jeszcze o nim napisać i skąd to wziąść bo jestem w tym zielony), a operator to t-mobile A teraz w czym problem, mój średni ping, normalny wynosi mniej więcej 180-300 i coś koło tego. Kiedyś był taki mniej więcej cały czas.Teraz to jest np. tak: jest ping 200 przez 5 sek, na 2 sek ping zmienia się na 5000, potem schodzi znowu na normal, a bywa że ten duży ping jest taki przez dłuższy czas o czym powiem później, kolejny problem który tak samo jak i ten pojawił się od niedawna, czyli np. przeglądam strony jest ok otwierają się po 2 sek. Wchodzę w jaką tam grę, gram 5 min jest git ping jest spoko, lecz po chwili ping skacze, zaczyna się robić co sekundę 5000-2000-300-600-2000 itd, i potem żeby znów był normalny trzeba albo czekać, albo reset modemu (tylko czasami to pomaga). No i czasami jak już się zrobi taki wielki ping (mój rekord to pingu to 60000 (serio sześćdziesiąt tysięcy)), to może się tak trzymać przez kilka godzin, czasami i pół dnia. Na pewno poradzicie zdzwonić do operatora, uwierzcie robiłem to już dużo razy, najpierw tak jakoś przed grudniem dzwoniłem, mówi że rzeczywiście jest tam jakiś problem, zadzwonią jak odnajdą rozwiązanie -___-..Później w święta i wtedy mi powiedział, że po prostu w święta więcej osób korzysta więc net jest wolniejszy, ale święta się skończyły a wolny net pozostał.Dobra to chyba wszystko, napisałem się, proszę was o napisanie mi co wam jeszcze powiedzieć coś o modemie czy coś, oraz proszę o jakieś konkretne odpowiedzi (to trochę wkurza jak sobie spokojnie w coś gram, ping mam 200 zero lagów a tu nagle wyskakuje ping 7000

Pozdrawiam!!