aero2
Moderator: Moderatorzy
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: aero2
Bzdura totalna i nic więcej, Jaki interes miało by aero w podniesieniu prędkości, żaden. Nie wynika to ani z warunków przetargu ani ze zmian z grudnia ubiegłego roku. Jeśli ktoś takie kłamstwa wypisuje to ma w tym interes.bogdan pisze:spotykam sie z postami w których to użytkownicy twierdzą że aero przyspieszy do 1mb/s
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Obserwowany
Ja tam widziałem pare screenów z 1Mb/s, może to były jakieś testy albo wypadek przy pracy, nie wiem tego akurat. Co do przyspieszenia to jaki miało sens przy zmienianiu z 256 na 512? Taki sam jak przy zmianie z 512 na 1024, wg mnie jak najbardziej słuszne podejście, wymagania internetu się zwiększają, jest coraz cięższy. Jednak dopóki nie zmieni się regulamin, dopóty będzie tyle ile jest. Ale coś jest chyba na rzeczy, bo też mi się obiło o uszy, że mogą być zmiany.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
A ta zmiana miała taki sens, że była w warunkach przetargu na częstotliwości i niedopełnienie tego wymogu przez aero miało by dla nich bardzo złe skutki.lechu1777 pisze: Co do przyspieszenia to jaki miało sens przy zmienianiu z 256 na 512?
Firma nie jest fundacją charytatywną, z resztą widać było to na początku: 50zł kaucji i odbiór kart osobiście w stolicy, cel wiadomy.
W nolimit uwierzę, bo takie przypadki już się zdarzały i mają pewne uzasadnienie kiedy qos nawali. Okrąglutki 1Mb to raczej fantazja jakiegoś grafika ewentualnie przypadek.lechu1777 pisze:Ja tam widziałem pare screenów z 1Mb/s
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- PC174
- Specjalista bezprzewodowy-junior
A co wspólnego ma ten temat z internetem CDMA?
[ Komentarz dodany przez: krystianb: 2013-01-28, 19:16 ]
Racja, przeniesiony do hp, bo te niedorzeczności nigdzie indziej się nie nadają.

[ Komentarz dodany przez: krystianb: 2013-01-28, 19:16 ]
Racja, przeniesiony do hp, bo te niedorzeczności nigdzie indziej się nie nadają.
Olesno - takie zacofane miasto, a tu takie zmiany...
Styczeń 2012 - uruchomienie 1. stacji UMTS2100 Plusa.
Październik - pozwolenia i start Aero² w pobliskiej wsi.
Grudzień - pozwolenie i start Aero² w samym centrum!
Styczeń 2012 - uruchomienie 1. stacji UMTS2100 Plusa.
Październik - pozwolenia i start Aero² w pobliskiej wsi.
Grudzień - pozwolenie i start Aero² w samym centrum!