Netia WiMax
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Netia WiMax
Witam wszystkich mam problem internet mam z Netii Wimax na komp.stacjonarnym ,aby uruchomić neta na pulpicie kilikałem na ikone Net24 i połącz łączył się bez problemu wszysko było ok. Zakupiłem router TP-LINK TL-WR340G router skonfigórowałem prawidłowo internet po WiFi jest a na komp.stacj.klikając na ikone Net24.brak połącznie ,ale na drugim połączeniu lokalnym 4 internet niby jest ale przeglądarki nie można otworzyc .Proszę o wskazówki co może być za przyczyna !
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Netia WiMax
O tym zapomnij.maniek1109 pisze:na komp.stacj.klikając na ikone Net24.brak połącznie
Czyli?maniek1109 pisze:ale na drugim połączeniu lokalnym 4 internet niby jest
Jeśli się przeglądarka nie otwiera to jest problem z przeglądarką a nie dostępem do internetu.maniek1109 pisze:przeglądarki nie można otworzyc
-
Jeżeli z przeglądarką jest problem to dlaczego bez rutera działa poprawnie
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
A jesteś pewny, że przeglądarka się nie otwiera czy po prostu nie wyświetla stron?
-
po kliknięciu na ikonę przeglądarki pojawia sie taka info.Program Internet nie może wyświetlić witryny sieci Web Przepraszm to znaczy okno przeglądarki się otwiera i pojawia ta informacja czyli stron nie otwiera
[ Dodano: 2013-02-28, 10:40 ]
Dodam jeszcze że Skype też się nie łączy jeszcze raz sprawdzałem połącznie internetu to jest w/g Właściwośi Połączenia Lokalnego pakiety wysyłąne są cały czas a odebranych jest niewiele czytam na forach internetowy wiekszość twierdzi żeby ustwić ręcznie DNS ale to nic nie pomaga !Co robić ?
[ Dodano: 2013-02-28, 10:40 ]
Dodam jeszcze że Skype też się nie łączy jeszcze raz sprawdzałem połącznie internetu to jest w/g Właściwośi Połączenia Lokalnego pakiety wysyłąne są cały czas a odebranych jest niewiele czytam na forach internetowy wiekszość twierdzi żeby ustwić ręcznie DNS ale to nic nie pomaga !Co robić ?