http://www.apple.com/safari/download/
Testujcie i opiniujcie

Pozdrawiam
Moderator: Moderatorzy
Ty możesz wydać wiarygodny werdyktWi-Fi Linksys WAG200G + Neo 1Mb
Fanta pisze:ja lecę na Firefox 1.5.0.12 i nikt mnie nie namówi na 2.0.
@Pimosz wiesz jak się wlecze ściąganie czego kol wiek. Ssałem ten sam plik z dobrych programów. Najpierw na Safari,później FF tyle że ja mam 2.0.0.6 i IE i najgorzej było na Safari. Jeśli chcesz pokażę ci zrzuty ekranowe.Fanta je widział.pimosz pisze:Jak testujecie przeglądarki to wyczyśćcie pamięć podręczną Panowie !
Ale ja nie powiedziałem że jest szybsza tylko że nikt mnie nie namówi na 2.0. Korzystałem z 2 przez długi czas aż do momentu jak coś mnie podkusiło ściągnąć 1.5 i okazało że spisuje się o wiele lepiej, mam już ją skonfigurowaną według moich potrzeb i ogólnie bardziej mi podchodzi...emulator pisze:mozesz zdradzic powody?czy 1.5.0.12 jest szybsza?
Tu nie temat do polecania innych przeglądarek tylko do testowania Safari. Ściągasz, instalujesz , śmigasz. Podoba się to piszesz <<Pimosz jest The Best>> nie podoba się to piszesz że ci się nie podoba bo za wolna i już.CJ pisze:Ja zdecydowanie polecam Flock'a.
Najszybsze otwieranie sron gwarantowane!!!
A testowałem już i Operę i IE7 i FF i SeaMonkey i K-Meleon i wiele wiele innych i Flock najlepszy.
Do tej pory miałem wyobrażenie o tej przeglądarce ( ver. 3 ), że jest najszybszą z wyżej wymienionych.borysekman pisze:Firefox za wolny
to było w celu podkreślenia że przydaje sie słownik ortograficzny podczas pisania[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-01-25, 07:55 ]
Poprawa pisowni...
Kod: Zaznacz cały
Safari can't open the page.