Witam wszystkich na forum!
W programie Mobile Partner są statystyki dzienne, miesięczne i roczne. Chciałbym zapytać, gdzie te statystyki są zapisywane w pamięci programu. Interesuje mnie, jakie były wielkości pobrań każdego dnia miesiąca.
Jest to dla mnie raczej kwestia ciekawości, gdyż nie mogę uwierzyć, że miesięcznie pobieram aż 10 GB (tylko przez Aero2).
Niedługo zmieniam internet w domu i uważałem, że mobilny internet z pakietem 7 GB by mi wystarczył, ale zaczynam się wahać.
Czy można wierzyć takim statystykom?
Szczegółowa statystyka Mobile Partner/Play Online
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Szczegółowa statystyka Mobile Partner/Play Online
Dokładnie nie wiem, ale zapewne gdzieś w ustawieniach użytkownika.bladyhel pisze:Chciałbym zapytać, gdzie te statystyki są zapisywane w pamięci programu.
Moim zdaniem jak najbardziej można. Jeśli chcesz potwierdzić to możesz sobie zainstalować coś stąd <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a>bladyhel pisze: Czy można wierzyć takim statystykom?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
Dla wszystkich zainteresowanych - statystyki znajdziemy w pliku NetInfo.dat w ścieżce C:/ProgramData (ukryty)/Play Online/userdata
Plik otwieramy notatnikiem, co ciekawe, dostajemy również statystyki transferu tygodniowego oraz łączny czas połączeń.
Plik otwieramy notatnikiem, co ciekawe, dostajemy również statystyki transferu tygodniowego oraz łączny czas połączeń.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Dzięki za informacjebladyhel pisze:Dla wszystkich zainteresowanych - statystyki znajdziemy w pliku NetInfo.dat w ścieżce C:/ProgramData (ukryty)/Play Online/userdata

Pozdrawiam YaHooo