[ Komentarz dodany przez: krystianb: 2013-04-16, 17:56 ]
Poprawa tematu
Moderator: Moderatorzy
Konfigurację da się załatwić bardzo łatwo zakładając używanie połączeń RAS. Niestety częste przekładanie kart niesie z sobą ryzyko szybszego uszkodzenia modemu bądź samych kart.Harimaa pisze: Nie będzie problemów z przekładaniem kart i konfiguracją na jednym modemie ?
Po kiego grzyba proponujesz 2 modemy LTE? Aero'we lte nie wiadomo kiedy powstanie, nie mówiąc już o tym, że nie ma żadnej pewności, że którykolwiek z dzisiejszych modemów będzie w stanie obsłużyć pasmo 38 w konfiguracji TDD 50MHz...pogodabartek pisze:Huawei E398 oraz Huawei E3276
Cześć. AERO2 to jest jedna wielka ściema. przyszła do mnie karta ale nie działa. Okazała się zwykłą atrapą. Nawet nie pokazuje zasięgu. Zastanawiało mnie to, że w Polsce przecież nie ma nic za darmo, a mino tego dałem się nabrać. Dobrze, że straciłem tylko 27zł.Harimaa pisze:...czekam własnie na kartę Aero2 ....
nie ściema, tylko działająca usługa, sam już używam od roku7ukasz pisze:AERO2 to jest jedna wielka ściema
a zamawiałeś tak, jak piszą tu :7ukasz pisze:Okazała się zwykłą atrapą.
a jesteś w ogóle w zasięgu nadajników aero2?7ukasz pisze:Nawet nie pokazuje zasięgu
kaucję za kartę otrzymasz (20zł)7ukasz pisze:że straciłem tylko 27zł
To nie jest atrapa, do czego ją wkładasz?7ukasz pisze: Okazała się zwykłą atrapą. Nawet nie pokazuje zasięgu.
Zasieg pokazuje modem, nie karta SIM. Kazdej sieci, niezaleznie od tego, co w nim siedzi. Jak nie ma zasiegu to jest to wina modemu lub miejsca gdzie mieszkasz.7ukasz pisze: Nawet nie pokazuje zasięgu.
Czytales z czym ten SIM jest kompatybilny, zanim zamowiles?7ukasz pisze:Nawet nie widzi karty.
Brak UMTS900.7ukasz pisze:HTC Desire HD
Brak UMTS900.7ukasz pisze:K3770
Pewnie jak wyżej. W jakiż to sposób objawia się to niewidzenie karty?7ukasz pisze:Inny telefon Nokia też nie widzi.