Witajcie,
chciałem przede wszystkim się przywitać bo to mój pierwszy post na tym forum,
znalazłem już dużo uzyteczych rzeczy jednak albo zle szukam, albo nie ma tematu o który chce zapytać.
otóż powiedzcie jak zainstalować modem e3276 z pominięciem mobile partner tak aby połączenie zestawiać przy uzyciu tylko windowsa. 8 lub 7 obojętnie.
modem pracuje tylko w trybie NDIS nie idzie wymusić RAS jak to robiłem w przypadku e3131.
ewentualnie skąd mogę pobrać gołe sterowniki do e3276 ?
z góry dziękuję,
Vera
e3276
Moderator: Moderatorzy
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: e3276
A najnowsze sterowniki do Huawei'a nie działają? I nie jestem pewny, czy taka konfiguracja pójdzie, ale spróbować możesz. Ewentualnie możesz zainstalować Mobile Partnera, potem wywalić go z autostartu.vera pisze: ewentualnie skąd mogę pobrać gołe sterowniki do e3276 ?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- vera
- Początkujący użytkownik forum
...
kłopot w tym, że kart sieciowa hułałeja e3276 widoczna jest jako karta z odłączonym kalbem
do momentu kiedy w tle zaczyna działać mobile partner.
dziwna sprawa ale zaobserwowałem ze to reguła. Do tego nie idzie przestawić go w tryb NDIS.
no i .... nie próbowałem, gdyż nie mogę znaleźć żadnych oficjalnych sterowników
tym bardziej na stronie producenta.
czy możesz podrzucić jakiś namiar?
spróbuję zainstalować go jako kartę sieciowa metodą "mam dysk" ;-) ale nie mam ogłych sterowników. :-(
do momentu kiedy w tle zaczyna działać mobile partner.
dziwna sprawa ale zaobserwowałem ze to reguła. Do tego nie idzie przestawić go w tryb NDIS.
no i .... nie próbowałem, gdyż nie mogę znaleźć żadnych oficjalnych sterowników
tym bardziej na stronie producenta.
czy możesz podrzucić jakiś namiar?
spróbuję zainstalować go jako kartę sieciowa metodą "mam dysk" ;-) ale nie mam ogłych sterowników. :-(
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: e3276
Po prostu oryginalny menadżer uruchamia połączenie.vera pisze: do momentu kiedy w tle zaczyna działać mobile partner.
To skąd ta karta sieciowa? Aktywna karta sieciowa oznacza właśnie tryb NDIS.vera pisze:Do tego nie idzie przestawić go w tryb NDIS.
Proszę bezpośrednio od producenta sterowniki zgodne z Win8 http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDcwMjg=vera pisze: czy możesz podrzucić jakiś namiar?
Pozdrawiam YaHooo