A jak zostaje to znaczy, że odpowiada mu oferta. Nie ma co rozpuszczać klientówdexter18 pisze:Klient ucieka więc by go zatrzymać dają lepsze oferty

Moderator: Moderatorzy
A jak zostaje to znaczy, że odpowiada mu oferta. Nie ma co rozpuszczać klientówdexter18 pisze:Klient ucieka więc by go zatrzymać dają lepsze oferty
Mnie dali giga wiecej do limitu. A miałam chyba wtedy 3 GB. Nawet pani w salonie nie pytała się dlaczego zrywam umowę.W pogoni za klientem robią różne rzeczy
To jest frazes.ja.michal pisze:Pamiętajcie, że pozyskanie nowego klienta jest kosztowniejsze aniżeli utrzymać już obecnego.
Też mi się tak wydaje. Dlatego jak ktoś przedłuża umowę, to znaczy że jest zadowolony. A według operatora nie ma co rozpieszczać swoich klientówja.michal pisze:Pamiętajcie, że pozyskanie nowego klienta jest kosztowniejsze aniżeli utrzymać już obecnego. Z tego powodu odnajdują się te lepsze oferty.
Bo to frazes ze starych książek do marketingu pisanych w innych realiach, czyli USA.ja.michal pisze:To wypowiedź chyba nawet Polkomtela. Na pewno któregoś z operatorów.
Jeśli nowy klient dostaje 2x tyle co obecny przy przedłużeniu, to z punktu widzenia klientów jest kosztowniejsze, ale dla operatora pewnie niewielka różnica.ja.michal pisze:Pamiętajcie, że pozyskanie nowego klienta jest kosztowniejsze aniżeli utrzymać już obecnego.
Tak, to jest normalnie abonament za 59,90 PLN, tylko z upustem 50%-owym.marens pisze:Masz w tym "nielimitowane" www? 15GB za 29,95zł na czas nieokreślony?
Jak będziesz miał umowę, to daj znać czy faktycznie warunki będą na czas nieokreślony. Oznaczałoby to koniec zabawy w coroczne podchody związane z uzyskaniem rabatu -50%.kacper451 pisze:Ponoć niedawno wprowadzili umowę na czas nieokreślony, jeżeli dobrze zrozumiałem konsultantkę Plusa
Trzeba czekać aż 4 m-ce,czy można wcześniej negocjować?po 4 miesiącach składam wypowiedzenie,
Umowa jest faktycznie na czas nieokreślony.marens pisze:Mam tą samą ofertę tylko, że w starszej edycji na 12mies, bez www.
Jak będziesz miał umowę, to daj znać czy faktycznie warunki będą na czas nieokreślony. Oznaczałoby to koniec zabawy w coroczne podchody związane z uzyskaniem rabatu -50%.
Niestety chyba żaden operator nie da upustu 50% na stałekacper451 pisze: Z tymże jest inny punkt dzięki któremu nie ominie nas jednak wypowiedzenie umowy![]()
Nie powiem bardzo miłe zaskoczenieja.michal pisze:YaHooo, daje. Nie wiem jak w Orange i T-Mobile, ale np. w Play (piszę o taryfie głosowej; nie wiem jak opcje online) upusty dalej obowiązują po zakończeniu okresu zastrzeżonego.