Witam poszukuje oprogramowania do modemu toshiba broadband (3g hsdpa) sm-bus minicard modem gdyz to ktore aktualnie posiadam (novatel mobilink) czy jakos tak twierdzi ze radio jest wylaczone jak je wlaczyc ? bo nigdzie nie ma takiej opcji prosze o pomoc gdzyz w poniedzialek wyjezdzam i jest mi to pilnie potrzebne
P.S. moj sytem operacyjny Win vista laptop toshiba portege r500
jakie oprogramowanie do toshiba broadband minicard modem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: jakie oprogramowanie do toshiba broadband minicard modem
jacek02b powinieneś mieć jeszcze zainstalowany program do obsługi włącznika łączności radiowej w laptopie. Czasem jest to skrót klawiszowy Fn+CośTam.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
Zniknalem na troche (troche dlugo) no ale bylem zajety
Dzieki za odpowiedz.
problem rozwiazalem sam choc ciezko mi bylo do tego dojsc.
Najpierw musialem zainstalowac sterowniki pozniej mobilink nastepnie 3grf control (czy jakos tak) i na koncu VAP (czyli obsluga wszytkich klawiszy fn+F)
mam jeszcze takie pytanko skad moge pobrac najnowszego mobilinka w wersji 3 ?
Dzieki za odpowiedz.
problem rozwiazalem sam choc ciezko mi bylo do tego dojsc.
Najpierw musialem zainstalowac sterowniki pozniej mobilink nastepnie 3grf control (czy jakos tak) i na koncu VAP (czyli obsluga wszytkich klawiszy fn+F)
mam jeszcze takie pytanko skad moge pobrac najnowszego mobilinka w wersji 3 ?
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Dzięki za informacjejacek02b pisze: Najpierw musialem zainstalowac sterowniki pozniej mobilink nastepnie 3grf control (czy jakos tak) i na koncu VAP (czyli obsluga wszytkich klawiszy fn+F)

Jeśli nie ma tego na stronie producenta, to pozostaje szukanie po forach, ewentualnie chomikach itp.jacek02b pisze: mam jeszcze takie pytanko skad moge pobrac najnowszego mobilinka w wersji 3 ?
Pozdrawiam YaHooo