Ile trwa włączenie usługi szczęśliwe godziny w orange free?
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Ile trwa włączenie usługi szczęśliwe godziny w orange free?
Witam!
Do tej pory sobie z zadowoleniem korzystałem z tej usługi, kiedy nagle okazało mi się że ją wyłączyli. Wygląda na to, że teraz jest płatna i można sobie dostosować godziny. Wybrałem więc wariant do 8 za trzy złote miesięcznie. Zleciłem uruchomienie usługi prawie 24 godziny temu i teraz cały czas widnieje status "w trakcie zmian". Zastanawiam się ile będę musiał czekać na włączenie tych szczęśliwych godzin, ponieważ nie ukrywam, że zależy mi na czasie. Wie ktoś z Was ile może to trwać? Z góry dzięki za odpowiedź.
Do tej pory sobie z zadowoleniem korzystałem z tej usługi, kiedy nagle okazało mi się że ją wyłączyli. Wygląda na to, że teraz jest płatna i można sobie dostosować godziny. Wybrałem więc wariant do 8 za trzy złote miesięcznie. Zleciłem uruchomienie usługi prawie 24 godziny temu i teraz cały czas widnieje status "w trakcie zmian". Zastanawiam się ile będę musiał czekać na włączenie tych szczęśliwych godzin, ponieważ nie ukrywam, że zależy mi na czasie. Wie ktoś z Was ile może to trwać? Z góry dzięki za odpowiedź.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Ile trwa włączenie usługi szczęśliwe godziny w orange free?
Matusik1995, na jakiej podstawie sami wyłączyli? Reklamowałbym działanie niezgodnie z umową jeśli zmieniono ci coś w trakcie.
-
- Stały użytkownik forum
A to coś pomoże?Jestem w orange od 4 dni i jak dotąd same problemy.Zgłoszenia i skargi nie robią na nich żadnego wrażenia.Na moje ostatnie zgłoszenie dostałem odpowiedź:ja.michal pisze:Reklamowałbym działanie niezgodnie z umową jeśli zmieniono ci coś w trakcie
Tylko się pytam jakich usług?Dziekujemy za zgloszenie i przekazane sugestie. Zyczymy zadowolenia w korzystaniu z uslug. Pozdrawiam, ............ ....... - doradca Orange

Pozdrawiam.
-
- Guru bezprzewodowy
Dołączyłeś do grupy osób, która sama przekonała się o "wsparciu" klienta ze strony BOK Orange. Na pocieszenie dodam, że podobnie jest we wszystkich sieciach. Brak kompetencji "ekspertów" jest porażający. Włączyli ci w końcu te szczęśliwe godziny?
Witaj, teoretycznie każde włączenie usługi zazwyczaj wynosi 24h natomiast trwa to wiele szybciej. Skontaktuj się z BOK, i weź ich tam troszkę
, zazwyczaj tam trochę robię zamieszania i wszytko się znajduje. Ale dziwi mnie to, że wyłączyli usługę, gdyż miałeś ją aktywną wcześniej, pisz reklamację i nie daj się.

- Mikele
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Dostosować? Nie wiedziałem że jest taka opcjaMatusik1995 pisze:Wygląda na to, że teraz jest płatna i można sobie dostosować godziny. Wybrałem więc wariant do 8 za trzy złote miesięcznie.

Ciekawe jaki jest zakres

OBE 38GB (Dovado Tiny + E3276s-151 + konektor CRC9/FME + Tri-Lan 240 (12m) + Cybertech 17dBi 2100Mhz)
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Tzn. od kiedy do kiedy? ile masz czasu ten internet?Matusik1995 pisze:Do tej pory sobie z zadowoleniem korzystałem z tej usługi, kiedy nagle okazało mi się że ją wyłączyli.
co na ten temat pisze w regulaminie?Matusik1995 pisze:Wygląda na to, że teraz jest płatna
Teraz coś od siebie

Ipluspobieracz od 0,00-09,00za 7zł lub 0,00-12,00 za 15zł . przy abo za 50zł/10GB który teraz mam .
Warto więc zobaczyć co pisze w regulaminie .Pozdrawiam.