Zmiana taryfy nie działa

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
simens
Użytkownik forum

Zmiana taryfy nie działa

Post autor: simens »

Witam, mam nowy numer w telefonie i teraz nie mogę zmienić taryfy na inną jak wtedy. Poprzednio zmieniałem taryfę na mix kodem *163*7# lub na lubię to kodem *163*9#. Pod kodem *111# nie mam tych taryf, ale wiem że one są nadal. Jakie kody w tym nowym pleyu zastępują powyższe stare kody na zmianę tych taryf? Z góry dziękuję za odp.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: Zmiana taryfy nie działa

Post autor: YaHooo »

simens sprawdź w regulaminie czy po przejściu na daną taryfę masz możliwość powrotu. Bardzo często jest to niemożliwe.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
simens
Użytkownik forum

Post autor: simens »

Jednak ten nowy play jest do bani. Nie można już za darmo zmienić taryfę jak w tym starym kodem, kiedy chcę i za darmo. Teraz trzeba za wszystko już płacić , co za wyzysk... Im nowsze zmiany tym gorzej, a ten ich internet by był opłacalny jedynie wtedy jak by za 1zł mozna było korzystać z nielimitowanego internetu przez 1 dzień, 50zł=50dni. Musze poszukać nowego operatora.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

simens pisze:Musze poszukać nowego operatora.
Jeśli Ci ten nie odpowiada to rzeczywiście nie ma sensu tkwić w tym.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

Na dzień dzisiejszy oferta internetu w Play o ile jesteś w zasięgu LTE i masz sprzęt go obsługujący pozwala korzystać przez pół roku z właściwie nielimitowanego dostępu do internetu z DL:15-30Mb/s. Na dzień dzisiejszy brak zasięgu LTE1800 Play w Szczecinie. Są pozwolenia na BTS-y więc pewnie wkrótce się pojawi.
ODPOWIEDZ