A nie wolno o tym pisać na forum ? Reklmacja wysłana ale obawiam się że tsk samo FUPem się wymigają jak w przypadku poprzedniego miesiąca jak było przycięte do 20/5
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
wojteks pisze: Dlaczego? Różne technologie przesyłu światłowodem mają ograniczenia sprzętowe.
Zgadza się, ale to są wartości liczone w Gb/s. Z tego co mówili techniczny, akurat z Playa, w przypadku światłowodu nie ma jako takiego ograniczenia. Jak jest za mało to wsadzają kartę i dodatkowe włókno i kolejne Gb/s. W przypadku radiolinii sprzęt, właściwie licencje, i wykupiona szerokość pasma w UKE są granicą.
Tak czy inaczej światłowody do stacji mają taką przepustowość, że wszystkie sektory, we wszystkich technologiach z pełnym wysyceniem pasma spokojnie to obsłużą.
A na plusforum coraz więcej użytkowników, którzy mają coraz to bardziej rygorystyczne lejki. Najlepszy to jest tam Czteroręki, który uważa, że korzystanie z internetu ponad pakiet to zło i kradziejowanie internetu takiego to daaaawno nie wiedziałem
Proszę bardzo na tej stronie http://plusforum.pl/viewtopic.php?f=100 ... start=3885 macie użytkownika ara1508, który podpisał umowę 9 września i już ma lejki Jak dobrze, że nie podpisałem z nimi umowy, gdyż miałem już takie myśli. Temat chyba już ogólnie do zamknięcia się nadaje, gdyż plus to złodzieje
A najlepsze to to ze teraz ucinają no limit już grubo poniżej 100 GB transferu tak jak wdrożyłem na początku.
Onken, jak u Ciebie sytuacja z lejkami w CP?
Pewnie do konta, tylko Twoja extra karta przez ich błąd na początku jest pewnie na prawdę bez limitów. Ręcznie poza systemem oficjalnie extrasimy nie maja taryfy bez limitu wiec i FUP tam wyłączony.
No właśnie muszę to przetestować, pojadę po extra-sima i podmienię u rodziców na swoją kartę a tamtą wezmę, przydałoby się to dzisiaj zrobić bo dziś ostatni dzień cyklu.
Najwyżej sprawdzę po kolejnych 200 GB przy okazji bo robić 50 km mi się nie chce
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW