poza tym ja mam wysokie parametry kompa a system działa jak staruszek

załamka
Przenoszę do internet radiowy i poprawiłem tytuł wątku aby był bardziej mówiący o problemie Jaco
Moderator: Moderatorzy
Na Vistę potrzeba przynajmniej 1 GB ramu ale jak jest więcej tym lepiej.poza tym ja mam wysokie parametry kompa a system działa jak staruszek
Czy to są sieci ogólnodostępne?ikonka pisze:otóż mam wokół siebie dostępne niezabezpieczone sieci bezprzewodowe
Może zwyczajnie te sieci mają zabezpieczenie po MAC-adresach?ikonka pisze:komputer wykrywa dostępną sieć, łączy się z nią, po czym widzę tylko połączenie lokalne, ale nie mogę połączyć się z internetem.
No tak, ale w tej kafejce nie płaci się za dostęp?ikonka pisze:sieci są ogólno dostepne, np w kafejce gdzie jest wifi , obok ludziki sobie śmigają po necie , a ja się męczę
Co do tego pytania, to polecę to miejsce, tam zajmują się notebookami i zapewne ktoś poradzi >KLIK<ikonka pisze:jeszzce jedno pytanie przy okazji.. ale to nie jest najważniejsze..
w manager urządzeń gdzie klikam procesory pokazuje mi jeden procesor 7100, predkość 1,8Ghz , a drugi 7700. predkość 2,4 Ghz.. czy tak powinno być?