Witam serdecznie.
Mam problem z zalogowaniem się na modem Huawei E3272 Hilink.
Modem zakupiłem na allegro. Jest on z sieci MegaFon i od pierwszego uruchomienia był włożony do routera TP-LINK MR3420 v2 i działał poprawnie, jednak postanowiłem wyłączyć dhcp w modemie no i wtedy się posypało. Modem nie chce działać ani w routerze ani w komputerze chociaż w tym ostatnim wykrywa go, instalują się sterowniki, świeci się jasno niebieska dioda.
Bardzo proszę o pomoc.
Problem z zalogowaniem się na modem E3272 hilink
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- onken
- ** Moderator **
Re: Problem z zalogowaniem się na modem E3272 hilink
Spróbuj wpisać na sztywno w komputerze zakres z adresacji Hilinka i jako bramę wpisz IP Hilinka
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
- Początkujący użytkownik forum
Dziękuję za podpowiedź. Pomogło. A przyznam się, że kombinowałem z ręcznym przydzieleniem adresu ale widocznie coś pomyliłem.onken pisze:Spróbuj wpisać na sztywno w komputerze zakres z adresacji Hilinka i jako bramę wpisz IP Hilinka
Jeszcze raz dziękuję.
Temat można zamknąć.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Jednak u nas <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=82778#82778">»nie zamykamy tematów«</a>Kenjiboss pisze: Temat można zamknąć.

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)