Dziś o 15-tej włączyłem kompa, zniknąłem na 2 godziny i przyjeżdżam do domu znowu i widzę, że nie mam 1GB, a mam limit w Tchibo 5GB.
I co, jestem szczuplejszy o 1GB a do nowego rozliczenia zostało 2 tygodnie a tu 1,5 GB zostało

Moderator: Moderatorzy
A co w tym nienormalnego?adziu82 pisze:pobieraliście jakiś plik poprzez Mozille i nie pobraliście go do końca, to czy po jakimś czasie zaczął on się automatycznie pobierać?
Bo może, po raz pierwszy od 8-10 lat poszło mi automatycznie ?! Nigdy nie usuwałem plików, które nie zostały pobrane. A teraz one sobie poleciały?wojteks pisze: A co w tym nienormalnego?
Jeśli tylko serwer pozwala na wznowienie pobierania to tak.adziu82 pisze:czy komuś z Was zdarzyło się tak, że kiedy pobieraliście jakiś plik poprzez Mozille i nie pobraliście go do końca, to czy po jakimś czasie zaczął on się automatycznie pobierać?
No od wczoraj, już będę to robiłSundance_kid pisze: Dlatego warto usuwać te nie do konca pobrane.
Serwer musi pozwalać na wznawiania pobierania. A Mozilla w takim przypadku może to zrobić.adziu82 pisze:No to wreszcie serwer, czy może sama Mozilla.