dexter18 pisze:Michał czyli sprzęt nie zostaje ? A co jak sprzedałem modem ?
Sprawdź jak masz w umowie. Jeżeli masz dzierżawę i sprzedałeś to zrobiłeś to niezgodnie z prawem bo przeniosłeś własność rzeczy nie będąc jej właścicielem. W regulaminie powinieneś mieć ile zapłacisz jeśli modemu nie oddasz. Pewnie jak za zboże.
rio bravo pisze:Na tym forum tylko Ty powtarzasz się jeżeli chodzi o nie przycinanie prędkości w power lte. Nie wydaje Ci się to co najmniej dziwne?
Niestety taki urok internetu, że piszą głównie ci, którzy mają problem lub po prostu narzekają (generalnie, a nie tylko w odniesieniu do tego wątku).
Darek.74 pisze:A to że jesteś z natury pyszałkiem to druga sprawa

Mnie już mdli na widok twoich wpisów wspaniałego POWER LTE

Proszę bez wycieczek osobistych na forum.

Takie rzeczy proszę załatwiać na PW.
Darek.74 pisze:Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych

Ale fajnie Onken jakbyś zrozumiał że jeżeli piszesz prawdę, to jesteś anomalią i powodujesz dezinformacje w temacie, lepiej jakbyś trzymał swoje szczęście dla siebie.
Na forum może wypowiadać się każdy. Opinie pozytywne również i nie należy tego traktować jako dezinformacji bo jednostronne pokazywanie jakiegoś problemu to jest dopiero dezinformacja.
BKpbO pisze: W Plusie też to możesz dokupić.
Faktycznie. Nie widziałem tego wcześniej:
http://www.plus.pl/uslugi/limit-nocny
onken pisze:Byłem jednym z pierwszych klientów.
Czyli inna umowa. Rozmawiałem niedawno z jedną osobą, która ma Power LTE z pierwszej edycji i jej również nic nie przycinają.
Wiele osób straszyło plusa/cp różnymi instytucjami i to nie jest sposób zdający egzamin, oczywiście jak chcesz mogę przytoczyć.
rio bravo, chyba są różne metody tego "straszenia" i widać jedne bardziej, a drugie mniej skuteczne.