27 + 49 daje nam 76zł za neo do 10Mb/s
Moderator: Moderatorzy
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale cena routerów LTE a przynajmniej B593s-22 poszła przez ostatni rok do gory także za 500zł to możesz conajwyżej kupić nowy router. Cena neostrady jest jednak moim zdaniem zawyżona nie wspominając o tym że nie dają klientowi żadnego sprzętu a naciagają żeby podpisać 2 letnie cyrografy. Dla mnie internet LTE jest idealny, nawet gdyby było raz 5Mb/s a raz 30Mb/s to dla mnie żaden problem - nie zamierzam płacić prawie 80zł za to żeby mieć od linijki prędkość 10Mb/s.MKwiatusz3K pisze:Jak nie masz swojego sprzętu to płacisz 10zł za badziewnego Liveboxa a jak masz swój to już nie płacisz ale fakt sprzęt do Neostrady jest sporo tańszy bo za 150zł kupisz dobry modem ruter a w GSM musisz wybulić 500zł za sprzęt z anteną
To faktycznie cena cudo a gwarancja jest?jaras99 pisze:Ja tydzień temu dwumiesięcznego B593s-22 wyhaczyłem za 265 zł (250+15 przesyłka), także trzeba szukać okazji.
Dziala i ma się dobrze , przedluzone o kolejne 30 dnipanther pisze:Jeżeli opcja darmowego netu lte już nie działa w rbm
Czy można promocję aktywować na każdej karcie rbm, czy tylko na określonych?bartex03 pisze:Dziala i ma się dobrze , przedluzone o kolejne 30 dni