Na 4g w RSII mam -85dBm
w RSRP mam -5dB
Z odległości 10 km z nadajnika ciągnę aż 16 mb/s oraz 30 pingu na małej antenie !

Moderator: Moderatorzy
Ale obecnie nie do kupienia w PL, został wyparty przez tańsze zamienniki a ich jakość bywa różna.Norfnet pisze:Belden to bardzo dobry kabel
Kiedyś kupowałem, i teraz widzę też jest, np. w speckable. Nie ma też problemu z zrobieniem złączy.Ale obecnie nie do kupienia w PL
Klik:wojteks pisze:...Belden to bardzo dobry kabel...
Ale obecnie nie do kupienia w PL...
To tanie zamienniki, w drugim linku mantoch pokazał że oryginalny H155 kosztuje 6zł czyli tez nie dla Kowalskiego, do tego dobre złączki (jak kupujemy dobry kabel to i odpowiednie złączki musimy kupić a nie najtańsze chińskie) więc 2x10 wyjdzie 120+40=160zł i często przesyłka co przewyższy wartość anteny.matek451 pisze:Nic dziwnego, że producenci dołączają kabel H-155 za 1,5- 2zł/m.
Na co dzień mam styczność z tym przewodem. Jest tak sztywny, że wcześniej lub później komuś niedoświadczonemu w jego montażu wyrwie gniazdo z anteny.matek451 pisze:...H-1000 12,90...
Dla takiego, który jest W TNImantoch pisze:dla jakiego to parametru? RSRP? RSRQ? SINR? RSSI?