Witam. Wczoraj przyszła zakupiona przeze mnie karta TP-Link TL-WN722N. Zainstalowałem sterowniki jednak sama karta nie chce działać u mnie na Windows 10. Niby czytałem, że nie jest kompatybilna, ale sporo osób mówi, że im działa. U brata na komputerze też chodzi bez problemu na 10, więc nie mam żadnego pomysłu co jest nie tak. Sprawdzałem pod wszystkimi USB, odinstalowywałem sterowniki i instalowałem różnie na nowo i nic. Ani się nie świeci, ani nie wyszukuje mi żadnej sieci.
Ktoś ma jakieś porady co robić?
Karta TP-Link i Windows 10 - problem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Karta TP-Link i Windows 10 - problem
Niestety skoro pisze, że jest niekompatybilna to może nie działać i nic się z tym nie poradzi. Ewentualnie możesz spróbować zmieniać sterowniki do karty na takie same jak u tych co im działa. A próbowałeś dokładnie tych samych sterowników co u tych co działa? Ale o wiele lepiej będzie kupić jakiś nowy sprzęt który będzie w 100% zgodny z nowym systemem. Bo nie wiadomo jakie jeszcze kwiatki mogą wyjść podczas użytkowania.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)