jako, że kilka miesięcy temu, użytkownicy tegoż forum pomogli mi w doborze anteny i ustabilizowaniu sygnału, toteż chciałbym się zorientować, jak wygląda kwestia internetu bez limitu w technologii 3g w Orange, T-mobile lub Plusie. Niestety nie mam zarejestrowanej firmy, więc raczej wchodzą w grę jedynie umowy indywidualne (od biedy będę starał się znaleźć kogoś, kto ma firmę i wziąć to na niego). U samych operatorów dowiedziałem się, że jedynie T-mobile na firmę oferuje internet w 3g bez limitu, ale czy może ktoś z was ma jakiś inny pomysł? Może jakaś kombinacja pakietów na kartę czy coś takiego? Jestem w tym zielony, a w necie nic odpowiadającego mi nie mogę znaleźć. Z doświadczenia np. z telewizją satelitarną wiem, że to, co mówią przedstawiciele, a to co można uzyskać w inny sposób, różni się, więc może i w tym wypadku tak się uda.
Nadmieniam, że na LTE w swojej lokalizacji nie mogę na razie liczyć. Być może w przyszłym roku będzie taka możliwość (miejscowość Ponikła, 26-315, w okolicach Poświętnego). Mam już router, więc sprzęt nie jest konieczny (mam Huawei B315).
Dziękuję za ewentualną pomoc