Witam.
Spodobal mi sie ten router (ma go kolega) wiec go sobie kupilem na allegro. Z ta roznica iz moj jest z sieci plus a kolega ma nie brandowany. I w tym momencie pojawil sie problem. On ma wiecej ustawien, miedzy innymi moze wymusic prace tylko w lte albo ustawic prace w pasmie 2.4 & 5 ghz a u mnie da sie tylko wybrac jedna. Skoro ten router ma takie mozliwosci to chce z nich korzystac z tego wzgledu go kupilem. I teraz pytanie jak moge skorzystac z tych opcji routera ktore plus nie wiadomo po co ukryl ?
Pytanie o zte 910mf
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stały użytkownik forum
Re: Pytanie o zte 910mf
Wgrać nie brandowane FW
-
Inaczej sie nie da ?
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Nie ma czy jest szare? Jak szare to przed zmianami rozłącz połączenie z operatorem.wdr pisze:wymusic prace tylko w lte
wdr pisze:stawic prace w pasmie 2.4 & 5 ghz a u mnie da sie tylko wybrac jedna.
Bo plus prawdopodobnie zamówił tańszą wersję z pojedynczym radiem wifi i obu pasm na raz się nie da włączyć.wdr pisze:I teraz pytanie jak moge skorzystac z tych opcji routera ktore plus nie wiadomo po co ukryl ?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
Nie ma w ogole. Jak wgrac to oryginalne fw ? To jest 100% bezpieczna operacja czy mozna cos zepsuc przy tym ? I przedewszystkim skad wziasc ?krystianb pisze:Nie ma czy jest szare? Jak szare to przed zmianami rozłącz połączenie z operatorem.wdr pisze:wymusic prace tylko w lte