Jaki operator Ustron os Manhatan.

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kri100s
Początkujący użytkownik forum

Jaki operator Ustron os Manhatan.

Post autor: kri100s »

Jak w temacie chcialem zapytac czy ktos z Was mieszka albo wie cos na temat praktycznego zasiegu internetu bezprzewodowego w ustroniu na os. Manhatan ? Bylem tam ostatnio z telefonem i w domu moja Nokia milczala na temat zasiegu 3G nie wspominajac o 3,5G. Prosze o wszelkie opinie. Pozdrawiam.
wiekrzy

Re: Jaki operator Ustron os Manhatan.

Post autor: wiekrzy »

Witam,
Korzystam na tym osiedlu z Iplusa, zasięg tylko GPRS. Przez miesiąc używałem Orange Free i był zasięg EDGE, czasem w godzinach południowych były problemy z dostępem do sieci.
Ufo atakuje
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Ufo atakuje »

Jeśli masz telefon 3G to sam najlepiej możesz odpowiedzieć na to pytanie. Wystarczy włożyć karty wszystkich operatorów i sprawdzić jaki jest zasięg UMTS.
kri100s

Post autor: kri100s »

Wlasnie juz nie mam tego telefonu bo sprzedalem a poza tym to nie nosze kart wszystkich operatorow a nie bede znajomych do Ustronia taszczyl zeby sprawdzic. Myslalem ze ktos kto tam mieszka pomoze nie myslisz ze tak prosciej ?
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

Raczej szybciej i łatwiej będzie samemu sprawdzić. Nie możesz pożyczyć od kogoś telefonu?
ODPOWIEDZ