Jaki operator Ustron os Manhatan.
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jaki operator Ustron os Manhatan.
Jak w temacie chcialem zapytac czy ktos z Was mieszka albo wie cos na temat praktycznego zasiegu internetu bezprzewodowego w ustroniu na os. Manhatan ? Bylem tam ostatnio z telefonem i w domu moja Nokia milczala na temat zasiegu 3G nie wspominajac o 3,5G. Prosze o wszelkie opinie. Pozdrawiam.
-
Re: Jaki operator Ustron os Manhatan.
Witam,
Korzystam na tym osiedlu z Iplusa, zasięg tylko GPRS. Przez miesiąc używałem Orange Free i był zasięg EDGE, czasem w godzinach południowych były problemy z dostępem do sieci.
Korzystam na tym osiedlu z Iplusa, zasięg tylko GPRS. Przez miesiąc używałem Orange Free i był zasięg EDGE, czasem w godzinach południowych były problemy z dostępem do sieci.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Jeśli masz telefon 3G to sam najlepiej możesz odpowiedzieć na to pytanie. Wystarczy włożyć karty wszystkich operatorów i sprawdzić jaki jest zasięg UMTS.
-
Wlasnie juz nie mam tego telefonu bo sprzedalem a poza tym to nie nosze kart wszystkich operatorow a nie bede znajomych do Ustronia taszczyl zeby sprawdzic. Myslalem ze ktos kto tam mieszka pomoze nie myslisz ze tak prosciej ?
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Raczej szybciej i łatwiej będzie samemu sprawdzić. Nie możesz pożyczyć od kogoś telefonu?