Witam,
chce podzielić łącze bezprzewodowo, to nie jest neostrada ani nic z tych rzeczy tylko normaly dostawca internetu, mam na uwadze czy modele:
ASMAX BR-604G
D-Link DI-524
LinkSysy WRT54GC
czy ktoś z Was miał blizszy kontakt z wszystkimi i może któregoś polecić - co wybrać?
Będę wdzięczny za pomoc!
3 Routery do DSLa, znacie różnice, co polecacie?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: 3 Routery do DSLa, znacie różnice, co polecacie?
Z tym Asmaxem nie miałem kontaktu, a z pozostałymi dwoma miałem
i zdecydowanie wybrałbym Linksysa.

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
OK dzieki, tak wiec czy ktos moze sie wypowiedzieć: ASMAX BR-604G czy LINKSYS WRT54GC ? Ma mieć dużą stabilność połaczenia bym sie nie denerwowal przerywaniem i silny sygnał by przeleciał przez ścianę żelbetonową + silne zabezpieczenie by sąsiad mi hasła nie wywąchał i się nie podpiął :-)
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Zdecydowanie Linksys. To firma "z tradycjami", wywodząca się z firmy Cisco - lidera w dziedzinie rozwiązań sieciowych. Kupując taki router nie będziesz miał z nim żadnych problemów. Mój WRT54G stoi i działa non stop już od 2,5 roku. Przez cały ten czas był wyłączany chyba tylko 2 razy i to nie z powodu zawieszenia tylko zwyczajnego braku prądu 

Jeśli Internet, to tylko w Play, jeśli telefon, to tylko w Orange