...ostatnio <font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> z internetu przez orange na lapku - płacę 5gr za 50 KB za tanio to nie jest!!:((
ta simdata to jest na simplusie??
czy jakiegoś sima trzeba innego do tej usługi?? pozdro....

Moderator: Moderatorzy
MNie okradli na 50zeta i zablokowali karte.Troche cierpliwości 2emaile doBOA oddali kase pszeprosili,obiecali oddać za połączenia do BOA.Nie jest żle .Polecam .POza tym każdemu może coś nawalić.Anonymous pisze:jest tani i <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> do momentu jak cie nie okradną n
sie chyba tylko dla oszustów dla robienia wałków
No racja, trochę może za ostro ale racja. U mnie też simdata działa świetnie, i gdybym wiedział o niej wcześniej to raczej nie brał bym abonamentu za 60 zł, i modemu GPRS za 200 złgosciu co sie plujesz to ze na twoim <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> nie dziala to nie powód zeby od razu usługa nie istniała u mnie smiga spoko a za 3 gr za 100 kilo nigdzie neta nie dostane wiec sie zamknij i nie wypowiadaj
No racja, trochę może za ostro ale racja. U mnie też simdata działa świetnie, i gdybym wiedział o niej wcześniej to raczej nie brał bym abonamentu za 60 zł, i modemu GPRS za 200 zł
Śmigałbym na simdacie i moim starym telefonie... ech...
Czy taki najtańszy to bym sie zastanowił.siubul87 pisze:Za to ma najtanszy internet 100KB za 3gr.
Co do SimDaty, to ja mieszkam w dużym mieście i też ostatnio są z nią problemy.goscinnyt pisze:gosciu co sie plujesz to ze na twoim <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> nie dziala to nie powód zeby od razu usługa nie istniała u mnie smiga spoko a za 3 gr za 100 kilo nigdzie neta nie dostane wiec sie zamknij i nie wypowiadaj
Chyba raczej nie, bo na wyświetlaczu telefonu pokazało mi się coś w tym stylu" czas rozmowy 20 min. koszt 0.00 zł." Może powinieneś ich przycisnąć ?Robert pisze:Bzdura mi oddaja od 22 stycznia i jakos nie mogą oddac na 2 kontach.a za 2601 to ci jeszcze zabior 95 gr jak rozmawiałes