Jaki modem PCMCIA do 100 zł
Moderator: Moderatorzy
- Mikolaj211
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Jaki modem PCMCIA do 100 zł
Słuchajcie - jakby jakiś sąsiad miał neo/dsl czy inne łącze szerokopasmowe, to ja też bym takie miał i może nawet na to forum nie trafił. Tylko nie miał bym nie legalnie - jeżeli sąsiad by miał, to znaczyłoby to, że także u mnie są takie możliwości techniczne. A niestety ich nie ma i pewnie nie będzie.
- wojteks
- *** Administrator ***
wiem, dlatego kupiłem Fusion+ i simdata, jak jestem poza domkiem to używam prepaida a w domku WiFi (modem ADSL + AP)BliSki pisze:A wiesz, że to jest włamanie?
a czy podłączenie się za zgodą sąsiada/firmy muszę wprost wpisywać w treść wiadomości??
nie zachęcam do włamania tylko przedstawiam skąd może pojawić się zasięg sieci WiFi do której można się zalogować.
Nie pomagam na PW!
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
No i to się chwaliwojteks pisze:wiem, dlatego

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Mikolaj211
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Jestem trochę zły na to, bo modem został wysłany w środę priorytetem, a do dzisiaj nie doszedł. A u mnie poczta nie pracuję w soboty... I przyjdzie pewnie w poniedziałek, a ja laptopa będę miał w najlepszym razie na następny weekend, a jak nie, to dopiero na święta ;/.