interenet bezprzewodowy w słubicach

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
masterofdisaster2007
Użytkownik forum

interenet bezprzewodowy w słubicach

Post autor: masterofdisaster2007 »

witam doszły mnie ostatnio słuchy że w miejscowości Słubice położone w województwie lubuskim przy granicy z Frankfurtem nad odrą ma zostać zbudowana antena hsdpa szukałem w internecie coś o tym ale nic nie znalazłem mógłby ktoś dogłębnie poszukać tego ponieważ mieszkam 7 km od Słubic i jestem gotowy na internet do 7,2 mb w plusie
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: interenet bezprzewodowy w słubicach

Post autor: zDaleKi »

masterofdisaster2007 pisze:witam doszły mnie ostatnio słuchy że w miejscowości Słubice[...] ma zostać zbudowana antena hsdpa
A szukałeś na mapce jak w tym poście? >KLIK - mapa wszystkich stacji GSM i UMTS (istniejących i planowanych) wszystkich operatorów.<
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Engelbert
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Engelbert »

Zadzwoń do BOKu Plusa i zapytaj o termin wprowadzenia w w/w lokalizacji 3G (planowany zasięg). Dostaniesz odpowiedź bezpośrednio u źródła i nie będzie rozczarowań z rodzaju "bo pan w salonie powiedział".
masterofdisaster2007
Użytkownik forum

Post autor: masterofdisaster2007 »

z tego co tam wyczytałem to buduje sie tylko gsm 1800 umts nie ale to są dosyć stare dane więc mogło sie coś zmienić a co do bogu to ja już się trzymam z daleka od niego mam już dosyć zszargane nerwy i nie wiadomo czy to plus buduje tą wieże
ODPOWIEDZ