interenet bezprzewodowy w słubicach
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
interenet bezprzewodowy w słubicach
witam doszły mnie ostatnio słuchy że w miejscowości Słubice położone w województwie lubuskim przy granicy z Frankfurtem nad odrą ma zostać zbudowana antena hsdpa szukałem w internecie coś o tym ale nic nie znalazłem mógłby ktoś dogłębnie poszukać tego ponieważ mieszkam 7 km od Słubic i jestem gotowy na internet do 7,2 mb w plusie
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: interenet bezprzewodowy w słubicach
A szukałeś na mapce jak w tym poście? >KLIK - mapa wszystkich stacji GSM i UMTS (istniejących i planowanych) wszystkich operatorów.<masterofdisaster2007 pisze:witam doszły mnie ostatnio słuchy że w miejscowości Słubice[...] ma zostać zbudowana antena hsdpa
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Zadzwoń do BOKu Plusa i zapytaj o termin wprowadzenia w w/w lokalizacji 3G (planowany zasięg). Dostaniesz odpowiedź bezpośrednio u źródła i nie będzie rozczarowań z rodzaju "bo pan w salonie powiedział".
-
- Użytkownik forum
z tego co tam wyczytałem to buduje sie tylko gsm 1800 umts nie ale to są dosyć stare dane więc mogło sie coś zmienić a co do bogu to ja już się trzymam z daleka od niego mam już dosyć zszargane nerwy i nie wiadomo czy to plus buduje tą wieże