zakładanie sieci
Moderator: Moderatorzy
zakładanie sieci
skoro w okolicy nie ma nikogo co nadaje internet,to może ktoś pomoże założyć mi taką stacje 

- wojrep
- Użytkownik forum
Re: zakładanie sieci
Jak masz czas to zapraszam na GG 3048403.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
O i to jest dobra inicjatywa, bo jak widać operatorów jest jeszcze mało, więc
może warto skrzyknąć się w kilka osób i zrobić coś samemu
może warto skrzyknąć się w kilka osób i zrobić coś samemu

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- wojrep
- Użytkownik forum
No moze ie do konca malo ...ale to zabawa troche droga jesli ma byc na powaznie ....
No coz jak kazdy biznes, najpierw wkładasz a pozniej może wyciagniesz lub zywisz Panstwo.
No coz jak kazdy biznes, najpierw wkładasz a pozniej może wyciagniesz lub zywisz Panstwo.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Dokładnie tak jak piszesz, ale nie zawsze trzeba patrzeć na zyski.
Jeżeli robi się sieć amatorską dla kilku-kilkunasto osób a to chyba autor miał
na myśli, to zwyczajnie wszystko odbywa się po kosztach.
A zyskiem jest to, że mamy internet
I do tego jego cena zazwyczaj nie jest wygórowana.
Jeżeli robi się sieć amatorską dla kilku-kilkunasto osób a to chyba autor miał
na myśli, to zwyczajnie wszystko odbywa się po kosztach.
A zyskiem jest to, że mamy internet

I do tego jego cena zazwyczaj nie jest wygórowana.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
zakładanie sieci
właśnie chodzi o jakąś tanią sieć dlakilku zapaleńców -tylko że AMATORÓW 

-
- Początkujący użytkownik forum
ja probowalam internetu z komorki, tylko cos nie dzialalo, tzn wszystko bylo podlaczone, polaczenie bylo ale za chwile znikalo, nie wiem dlaczego?, moze ktos wiem , z gory dziekuje za odpowiedzzupa pisze:skoro w okolicy nie ma nikogo co nadaje internet,to może ktoś pomoże założyć mi taką stacje
jak to mi nie wyszlo, zaczelam szukac jakiegos dostawcy internetu bezprzewodowego ( bo ten z tp sa mnie nie interesuje), znalazlam jednego takiego ale koszty podlaczenia sa okropnie duze, powiedzice mi a co sadzcie o internecie z kablowki, prosze o odpowiedz [email protected] pozdrowionka
Zależy jakiej kablówki. Korzystałem z Chello, chodzi bez zarzutu (pełna nominalna prędkość).
tez wiele dobrego slysze na temat chello, zastanawiam sie tylko czy chello moze dzialac nie zaleznie od kablowki w moim bloku?Jerzyk pisze:Zależy jakiej kablówki. Korzystałem z Chello, chodzi bez zarzutu (pełna nominalna prędkość).
i chyba powinnam sprawdzic moze w ofercie mojej kablowki oferuja internet, eh... zycie laika nie jest proste