nawigacja Navifon
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
nawigacja Navifon
No wlasnie jakos na dniach orange wprowadzilo nawigacje navifon ktora ponoc dziala na bazie naviexperta.czy mozecie powiedziec cos wiecej na ten temat czy oplaca sie wziac?
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: nawigacja Navifon
Co masz na myśli opłaca? Chodzi Ci o koszty, dokładność w kraju, pokazywanie POI?hanek pisze:.czy mozecie powiedziec cos wiecej na ten temat czy oplaca sie wziac?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Stały użytkownik forum
chodzi mi o koszty oraz o dokladnosc dzialania w kraju
- Borg
- Specjalista bezprzewodowy-junior
hanek proponuję skorzystać z promocji i za 1zł wypróbować na 7 dni. Komfort pracy z NE zależy od tego jaki masz telefon i jaki gps. Na niektórych telefonach pracuje lepiej na niektórych gorzej.

Ja używam na SE P1i i jestem zadowolony - może nie jest tak komfortowe jak przy dedykowanym urządzeniu z AutoMapą na pokładzie ale dokładnością map nie ustępuje, fotoradarami też. Tak jak pisałem wcześniej najlepiej wykupić testowy okres, sprawdzić będzie pasowało to dobrze, nie będzie to szukać innego rozwiązania
.
ps. Co do kosztów dziwne pytanie - wszystko w regulaminie promocji
- za dane wysłane i pobrane z serwera NaviExperta nie płacisz - koszty to opłata abonamentowa. Tu masz regulamin http://telepolis.pl/grafika/newsy/2007-12/navifon.pdf .

Ja używam na SE P1i i jestem zadowolony - może nie jest tak komfortowe jak przy dedykowanym urządzeniu z AutoMapą na pokładzie ale dokładnością map nie ustępuje, fotoradarami też. Tak jak pisałem wcześniej najlepiej wykupić testowy okres, sprawdzić będzie pasowało to dobrze, nie będzie to szukać innego rozwiązania

ps. Co do kosztów dziwne pytanie - wszystko w regulaminie promocji

-
- Stały użytkownik forum
to chyba rzeczywiscie tak zrobie ze wezme na tydzien i jak bedzie ok to pozniej na miesiac albo rok to juz zobacze jak mi sie najbardziej bedzie oplacac.swoja droga fajnie ze cos takiego sieci komorkowe wprowadzaja do swoich ofert
- Borg
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Naviexpert na SonyEricsson P1i http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 7903423479 .