Ale 300 zł za 1TB to wcale nie jest tanio....
W dobrym abo w T-Mobile można mieć i 10 TB za 55 zł miesięcznie

Moderator: Moderatorzy
Po cowfys pisze:a co sądzicie o tych aukcjach Allegro?
1TB za 139zł
https://allegro.pl/oferta/internet-na-k ... 8214673145
E tam, jak się ma wprawę to się nie uszkodzi nawet zmieniając na przemian Orange i Play, który jest nieco grubszy. Prędzej pełne Simki szczególnie z Orange padają. Nawet ostanio Nano Orange włożyłem do Playa bo popękała na zewnątrz.onken pisze:Polak potrafi przyjanuszować, co z tego że 10x wymiana SIM i gniazdo się uszkodzi szybciej
Znaczy się co w czym i jak?Dzems pisze:Czy da się jakoś to rozdzielić (kodem?) tzn na jednej karcie połączenia a na drugiej internet?
Po co takie kombinacje, chyba lepiej mieć wszystko na jednej.Dzems pisze:Czy da się jakoś to rozdzielić (kodem?) tzn na jednej karcie połączenia a na drugiej internet?
Skoro napisał karta A i karta B to zrozumiałem że chodzi o telefon. Gdyby tak chciał jak napisałeś to powinien to jasno napisać.MagicznyKrzysztof pisze:może rozmowy/sms chciał mieć na telefonie a internet do domu?
Zawsze możesz udostępniać internet z telefonu. Pomysł z dwiema kartami również dobry, ale wtedy wydajesz te 500zł na raz i korzystasz z kart na zmianę. W takim razie nie wiem czy nie lepiej byłoby Ci wykupić 1TB + pakiet za 25zł/mscDzems pisze:Chodziło mi o to aby mieć rozmowy w telefonie, a internet w routerze mifi (moje główne i jedyna źródło internetu). Być może jakoś można, bo robią róźne hokus pokus na allegro.
Tak, nie trzeba wyłączać tego pierwszego.ciopag pisze:Czy dobrze rozumiem, że jak po 6 miesiącach wykorzystam 1TB, to mogę włączyć następny pakiet za 300 na tym samym numerze? Czy da się bez problemów, czy trzeba najpierw jeden pakiet wyłączyć a drugi włączyć?