orange freedom

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
w?hol
Początkujący użytkownik forum

orange freedom

Post autor: w?hol »

chce przejść z neo na freedom za 6mb mam za 109zł a teraz za 1MB w neo płacę 75zł i jeszcze do freedom mam daromowe minuty jak jestem ich abonamentem na abonament...ma już ktoś internet w orange?? myśle ze będzie to samo co w neo ale inna cena...chodzi dokładniej o zmienne IP i chodzącym emule i torrencie...może ktoś mi pomóc
JayCee
Użytkownik forum

Re: orange freedom

Post autor: JayCee »

Posiadam w pracy - zero awarii - jeśli pytasz o kwestie techniczne, to jest to samo co neostrada. Pytanie tylko czy Twoja linia da radę "uciągnąć" 6mb/s.

Poza tym wybrałeś zły dział na ten temat.
Awatar użytkownika
canidy
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: canidy »

Co do netu Orange to musiałbyś sprawdzić jak jest z zasięgiem w Twojej okolicy no i czy limity nie będą Ciebie "bolały".
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Post autor: wojteks »

canidy pisze:Co do netu Orange to musiałbyś sprawdzić jak jest z zasięgiem w Twojej okolicy no i czy limity nie będą Ciebie "bolały".
ale tu chodzi o odmianę neostrady firmowaną przez orange, to nie net komórkowy tylko kablowy adsl
Nie pomagam na PW!
Awatar użytkownika
canidy
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: canidy »

wojteks pisze:
canidy pisze:Co do netu Orange to musiałbyś sprawdzić jak jest z zasięgiem w Twojej okolicy no i czy limity nie będą Ciebie "bolały".
ale tu chodzi o odmianę neostrady firmowaną przez orange, to nie net komórkowy tylko kablowy adsl
Sorry, mi culpa, pomyliłem z Orange Free... :)
Faktycznie kolega pomylił nie tyle działy co w ogóle forum...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez canidy, łącznie zmieniany 1 raz.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

wąhol pisze:chce przejść z neo na freedom za 6mb
Pytanie dotyczy Neostrady, wiec przenoszę do Hyde-Parku.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
w?hol
Początkujący użytkownik forum

Post autor: w?hol »

mam aktualnie neo 1mb i prawdopodobnie uciągnie mi 6mb..mam nadzieję...limitów nie ma...tak myślałem ze to neo ale w orange...dzięki
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

wąhol pisze:prawdopodobnie uciągnie mi 6mb
Tez mialem nadzieje ;P Nie wyszlo. 6Mbit dziala na dobrych kablach w odleglosci max 1km od centralki, moze mniej. Jesli bedzie cos za czesto rozlaczalo to znaczy, ze nie da rady. Ale zamowic zawsze mozesz, przy braku mozliwosci technicznych rozwiazujesz umowe bez kar.
ODPOWIEDZ