orange freedom
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
orange freedom
chce przejść z neo na freedom za 6mb mam za 109zł a teraz za 1MB w neo płacę 75zł i jeszcze do freedom mam daromowe minuty jak jestem ich abonamentem na abonament...ma już ktoś internet w orange?? myśle ze będzie to samo co w neo ale inna cena...chodzi dokładniej o zmienne IP i chodzącym emule i torrencie...może ktoś mi pomóc
-
- Użytkownik forum
Re: orange freedom
Posiadam w pracy - zero awarii - jeśli pytasz o kwestie techniczne, to jest to samo co neostrada. Pytanie tylko czy Twoja linia da radę "uciągnąć" 6mb/s.
Poza tym wybrałeś zły dział na ten temat.
Poza tym wybrałeś zły dział na ten temat.
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Co do netu Orange to musiałbyś sprawdzić jak jest z zasięgiem w Twojej okolicy no i czy limity nie będą Ciebie "bolały".
- wojteks
- *** Administrator ***
ale tu chodzi o odmianę neostrady firmowaną przez orange, to nie net komórkowy tylko kablowy adslcanidy pisze:Co do netu Orange to musiałbyś sprawdzić jak jest z zasięgiem w Twojej okolicy no i czy limity nie będą Ciebie "bolały".
Nie pomagam na PW!
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Sorry, mi culpa, pomyliłem z Orange Free...wojteks pisze:ale tu chodzi o odmianę neostrady firmowaną przez orange, to nie net komórkowy tylko kablowy adslcanidy pisze:Co do netu Orange to musiałbyś sprawdzić jak jest z zasięgiem w Twojej okolicy no i czy limity nie będą Ciebie "bolały".

Faktycznie kolega pomylił nie tyle działy co w ogóle forum...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez canidy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Pytanie dotyczy Neostrady, wiec przenoszę do Hyde-Parku.wąhol pisze:chce przejść z neo na freedom za 6mb
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
mam aktualnie neo 1mb i prawdopodobnie uciągnie mi 6mb..mam nadzieję...limitów nie ma...tak myślałem ze to neo ale w orange...dzięki
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Tez mialem nadzieje ;P Nie wyszlo. 6Mbit dziala na dobrych kablach w odleglosci max 1km od centralki, moze mniej. Jesli bedzie cos za czesto rozlaczalo to znaczy, ze nie da rady. Ale zamowic zawsze mozesz, przy braku mozliwosci technicznych rozwiazujesz umowe bez kar.wąhol pisze:prawdopodobnie uciągnie mi 6mb