Unable to detect the device. please ensure that the device is insered and configured properly. Click nex to try again.
a na drugim kompie znowu cos takiego

Moderator: Moderatorzy
Robilem to bez przejsciowki bo mam laptopa ze slotem express card tylkojasne ze modem obsluguje 7.2 po updacie, ale ze strony option mozna sciagnac update do modemow nie brandowanych przez vodafone czy t-mobile, dlatego update bedzie dostepny ze strony vodavone.de
ten update na stronie optionu pokazal sie doslownie pare dni temu, tak wiec nie dlugo bedzie rowniez na stronie vodafonu do modemow brandowanych przez vodafone
Bo go nie ma:wojteks pisze:Mój niemiecki nie pozwala na dotarcie do firmware na tej stronie.
Wydaje mi się ,że nieco dłużej.jasne ze modem obsluguje 7.2 po updacie, ale ze strony option mozna sciagnac update do modemow nie brandowanych przez vodafone czy t-mobile...
Mamy taką nadzieję ,że już wkrótce., dlatego update bedzie dostepny ze strony vodavone.de
Nie jest to reguła ale jak wspomniałem liczymy na to.ten update na stronie optionu pokazal sie doslownie pare dni temu, tak wiec nie dlugo bedzie rowniez na stronie vodafonu do modemow brandowanych przez vodafone
Nadal aktualne pytanie.Mam pytanie do Ciebie , czy sprzęt instaluje się u Ciebie jako modem czy karta sieciowa ?