Nie wiem czy ktoś to już podawał ale znalazłem wykaz nowo podłączonych miast w technologii 3G:
http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... id=2624876
HSDPA Orange ( nowe miejscowości )
Moderator: Moderatorzy
- bob
- Guru bezprzewodowy
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: HSDPA Orange ( nowe miejscowości )
Tak dodałem to do FAQ, a dokładniej tu: > KLIK do zasięgu operatorów <
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Dzięki BliSki
Zastanawiam się jak to wygląda w praktyce bo sam news był znany przed świętami ale kiedy kumpel pojechał na święta do Rzeszowa do jednak nie mógł złapać HSDPA a sprzęt miał do tego przygotowany i sprawdzony w Katowicach.
Zastanawiam się jak to wygląda w praktyce bo sam news był znany przed świętami ale kiedy kumpel pojechał na święta do Rzeszowa do jednak nie mógł złapać HSDPA a sprzęt miał do tego przygotowany i sprawdzony w Katowicach.
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Tego to już nie wiem, bo u mnie Orange nie ma UMTSabob pisze:Zastanawiam się jak to wygląda w praktyce
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- bob
- Guru bezprzewodowy
Polityka operatorów jest nieprzewidywalna bo jak sobie tak zobaczyłem na:BliSki pisze:... u mnie Orange nie ma UMTSa
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zielona_G%C3%B3ra
to przeczytałem
Kod: Zaznacz cały
Łącznie obszar zurbanizowany liczy 294 tys. mieszkańców.a zasięg 3G Orange stoi tam od dawna na jednym poziomie.W najbliższym czasie krzyżować się też będą (ok. 10 km od miasta) dwie transeuropejskie autostrady – A1 i A2
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
No wiec powiem Wam panowie ze sie troszke poprawilo w Lodzi pod katem Orange UMTS, ale i tak nie jest jak byc powinno....u mnie na Widzewie sa juz 2 stabilne kreski zasiegu, a w wakacje byla 1 zanikaja, wiec poprawa jest, ale jakosc tego zasiegu pozostawia wiele do życzenia bo net rozlacza sie po 10-20 minutach uzytkowania...w plusie nie ma mowy by tak bylo, ciagle 4 krechy zasiegu na 5 mozliwych i umts smigajacy bez zadnego wywalania z sieci