Jaco pisze:Zainstalowałem tylko BlueSoleii.Łączyłem Nokię 6230. Polska wersja była dostępna na naszym forum ale chyba już link nie działa.
caly czas kombinuje ale nic po prostu cos jest nie tak jak zainstaluje stery od noki to wywala blad bodajeze 630 629 i 650 a jak chce zrobic tak jak na forum to wywala blad bluesoleil ze port zajety juz mi rece opadaja, kombinowalem juz nawet z roznymi loginami i haslami wpisywalem orange lub internet i nic caly czas lipa wyskakuje ze laczy poznej weryfikuje i zaraz rozlanacza a na telefonie widac pod ikona 3g przez momen jakby chcalo sie polaczac, po wielu trudach sprobowalem sie polaczyc z winxp i lipa tez jest objaw taki sam tyle ze blad wyskakuje 734, przy pomocy kabla dku-2 i pc suite jest wszystko ok w winxp
zauwazylem ze teraz jak proboje sie polaczyc przez blesoleil i win98 to wyskakuje blad 645
pomocy
[ Dodano: 2008-01-03, 23:23 ]
wielkie dzieki za pomoc udalo mi sie uruchomic pierw na winxp a pozniej na win98 sam nie wiem jak do tego doszlo ale dziala na razie zobaczymy jutro, wpisalem w zaawansowanych ustawieniach modemu linijke AT+CGDCONT=1,"IP","internet" i zaczelo chodzic chyba to byla przyczyna chociaz juz to raz wpisywalem i nic ale zobaczymy jutro sie pobawie dzieki za pomoc pozdro dla wszystkich
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez
fidodido, łącznie zmieniany 1 raz.