Oj widze że kontrowersja idzie pełną parą na temat opcji pomógł,ale poco to wszystko koledzy opcja ma korzyści pozytywne i neutralne i więcej jest tych korzyści pozytywnych tak jak
BliSki to powiedział zauważył.
BliSkiwie że trza zlikwidować w opcji pomógł jedną rzecz którą wiemy o co chodzi:)
Jeden ma więcej punkcików drugi mniej ale to nie znaczy że ten co ma więcej to nie wiadomo jaka wiedzą się pokazał i dostał pare punkcików za link lub inny jednozdaniowy opis rozwiazania problemu i dlatego przez takie cus własnie sa takie drożdże tak jak to ują
Jarek no.1
Każdy kto ma mniej lub więcej punktów tyle samo włożył pracy by komus pomóc i zawdzięczamy to wielu osób, które zobaczyły opcje pomógł i chciały wyjść na prostą i pokazać że też coś umieją i postanowili pomagać i dlatego te osoby jak najbardziej popieram i nietylko ja:) i aby takich userów przybywało więcej i to jest jeden z plusów właśnie tej opcji,ale mam też inne zdanie na temat tych userów co by było gdyby tej opcji nie było zapewne być może ich konto by w ogóle nie istniało z braku nielogowania się na konto swoje,ale to tylko moje zdanie!
Co do FAQ to tak jak wspomniał
Jacoże osoby nowe nie zaglądają i nie będą zaglądać bo wiadomo że forum jest po to żeby pomagać innym którzy mają problem,ale przykładowo user się rejestruje nie czyta regulaminu ani FAQ zakłada nowy watek i pisze że ma problem ktoś mu podaje od razu link do FAQ gościu odpisuje ze już czytał a tak na prawde to nawet nie klikną na niego bo nie chciało mu się lub chce mieć otwartą odpowiedż na swój założony temat i chce to mieć omówione w swoim topicu,i nie ukrywajmy że tacy userzy są i bedą i dużo takich osób jest co nie przeczytało i nie będzie czytac tego FAQ i nic nie poradzimy.
Ale trzeba temu zaradzić by zaczeli czytać i sposób się musi znaleźć na to hehehe niema bata