Mam spory problem. Jestem z Dębicy (podkarpacie) jakieś 50 km na zachód od Rzeszowa. Niestety mój ojciec nie ma zamiaru założyć telefonu stacjonarnego, więc jedynym wyjściem jest dla mnie internet bezprzewodowy. Na razie korzystam z lokalnej sieci SAITE128(www.saite.com.pl), ale jak za jakość przepłacam przynajmniej dwukrotnie, a po za tym publiczne IP (nie mogę korzystać z Rapid Share itp. a jest to dla mnie bardzo ważne) Cały czas gubię zasięg, a jak już złapie, to ledwo przeglądarki chodzą. Nie ma mowy o grze on-line (chyba, że na kurniku ^^), a ściąganie filmu 700 mb trwa 10-15 godzin -.-
Szukam lepszego rozwiązania. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Interesuje mnie internet bezprzewodowy w cenie do 50zł/miesiąc przepustowosć 512 albo 1024(najlepiej dynamiczne IP). Myślałem nad Netią, ale nie wiem czy jest w Moim mieście zasięg. Przez telefon dowiedziałem się, że tak, ale na stronie i przez maila pisało, że nie

Proszę o jakąś poradę! Zależy mi na stabilności (bez kicków itp.), bo chciałbym pograć w LII i ściągać duuużo plików (filmy,programy etc.), więc rozłączanie co chwilę jest nie na miejscu.
Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam